naslovnaU okviru projekta (i kredita) Svjetske banke na hrvatskim željeznicama, potpisan je ugovor za projekt „Dopunske mjere ublažavanja“ s Institutom za razvoj tržišta rada i partnerima, čiji su korisnici HŽ Cargo i HŽ Putnički prijevoz i njihove tvrtke kćeri.

Projekt se sastoji od dva dijela, a jedan od njih su Usluge podrške bivšim i trenutnim zaposlenicima.

U okviru tog dijela projekta predviđena je pomoć bivšim (od 2014. godine) i trenutnim zaposlenicima HŽ Carga i HŽ Putničkog prijevoza te radnicima u Željezničkom fondu, u smislu ogućavanja lakšeg zapošljavanja na tržištu rada ( za njih oko 130) ili podrške za prelazak u poduzetništvo ( za njih oko 30).

 

Pozivaju se  zainteresirani radnici na predstavljanje projekta koje će se održati na sljedećim lokacijama i u vremenskim terminima:

Osobama koje su izvan mjesta održavanja prezentacija pokrit će se troškovi putovanja javnim prijevozom.

Osobe zainteresirane za isplatu moraju se najaviti telefonom na 01 606 52 58 ili mailom na skretnica@irtr.hr kako bi s organizatorom, sukladno s računovodstvenim  pravilima, dogovorili isplatu troška.

Za kupljenu kartu treba tražiti izdavanje R1 računa koji mora glasiti na Institut za razvoj tržišta rada, Strojarska cesta 20, Zagreb, OIB: 71692128259.

Isplata troška će biti napravljena nakon što organizatoru bude dostavljena originalna karta.

Za sve dodatne informacije obratite se svojim glavnim povjerenicima SŽH.

Usluge koje su besplatno dostupne u sklopu projekta:

1 a23

Brošura (PDF)