čestitka 2017Sindikat željezničara Hrvatske postiže uspjeh uz pomoć svojih članova, suradnika i poslovnih partnera, svih koji se pouzdaju u vrijednosti kojima stremi SŽH.

Budući da je Božić, sezona davanja, sezona zahvalnosti, u najtoplije i najiskrenije zahvaljivanje i božićne pozdrave uključujemo sve ljude koji su naše djelovanje učinili uspješnim uz želju da se uspjeh uveća u novoj 2018. godini.

Hvala našim članovima koji su svojim učlanjivanjem ojačali našu snagu. Hvala svima koji su željeli i koji su mogli sudjelovati u našim sindikalnim aktivnostima.
Hvala svim drugim sindikatima, udrugama i podupirateljima koji su zajedno s nama težili ostvarivanju boljih i sigurnijih uvjeta rada i dostojanstvenije plaće radnika.
Hvala socijalnim partnerima u društvima u kojima rade naši članovi na uvažavanju radnika ispred profita.
Hvala predstavnicima vlade na razmatranju važnosti željeznice i njenom potencijalu u doprinosu boljitku i ljudima i prirodi.
Hvala svim građanima, korisnicima usluga željezničkih društava, na strpljivosti i razumijevanju kada te usluge nisu mogli koristiti zbog naših industrijskih akcija.
Hvala svim predstavnicima medija koji su pratili i izvještavali o našim aktivnostima jer bez vas bi samo malen broj ljudi znao za što se zalažemo.
Na kraju hvala na podršci i razumijevanju našim obiteljima bez kojih naše djelovanje često ne bi bilo moguće.
Neka sva ljepota ovog Božića udruži snage i učini vas sve radosnim, okruženim vašim najmilijima u ljubavi i miru i naka ti osjećaji ispune cijelu novu 2018. godinu.