Poštovane kolegice i kolege s područja stradalog u potresima,

HŽ Putnički prijevoz d.o.o. i reprezentativni sindikati koji djeluju u našem Društvu (SŽH i SHŽ) pokrenuli su zajedničku inicijativu kojoj je cilj barem djelomično pomoći u sanaciji štete koju ste pretrpjeli i to na način da svi radnici HŽ Putničkog prijevoza  d.o.o. koji to žele mogu određeni iznos svoje plaće jednokratno uplatiti u korist vaših tekućih računa.

Za potrebe provođenja ove inicijative potrebno je, ukoliko želite da se njeno provođenje odnosi i na vas, Službi  za upravljanje ljudskim potencijalima, Strojarska cesta 11, Zagreb, ili sindikalnim povjerenicima reprezentativnih sindikata, dostaviti ispunjenu suglasnost za obradu osobnih podataka (u prilogu).

Nakon što prikupimo vaše suglasnosti, na portalu i oglasnim pločama Društva objavit ćemo vaše podatke koji će sadržavati ime i prezime, OIB, adresu stanovanja i opis štete koja vam je nastala potresom te će svaki radnik HŽ Putničkog prijevoza  d.o.o., koji to želi i koji je u mogućnosti, dati suglasnost da se određeni iznos njegove plaće jednokratno uplati u korist Vašeg tekućeg računa.

Ukoliko želite da se ova inicijativa odnosi i na Vas, molimo navedenu suglasnost dostavite najkasnije do 25. 1. 2021.

Suglasnost, GDPR